Deprecated: Function register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/ho-degraaff.nl/public_html/tsjechoslowaaksewolfhond.nl/wp-includes/functions.php on line 6031

Deprecated: Function register_widget_control is deprecated since version 2.8.0! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/ho-degraaff.nl/public_html/tsjechoslowaaksewolfhond.nl/wp-includes/functions.php on line 6031
Over ons -

Terug naar Kennel van Goverwelle

Over ons

Over ons

 

Zoals je misschien gelezen hebt in de geschiedenis van onze kennel, wonen wij Koos, Letty en Veronique de Graaff , al sinds december 1988 in het mooie Hall, gemeente Brummen. We zijn hier indertijd naar toe verhuisd, om meer ruimte te hebben voor onze honden.

huis_boven

Omdat we inmiddels met 2 rassen fokken en niet iedere hond bij iedere hond kan, maken wij gebruik van een roulatie systeem, om er voor te zorgen dat al onze honden genoeg tijd hebben om buiten te spelen, lekker te rennen en ravotten, kortom letterlijk de beest uit te hangen. Door dit systeem krijgt elke hond, elke dag 4 tot 5 uur de tijd om lekker hond te zijn en te spelen met broertjes, zusjes, nichtjes, neefjes etc. etc. Dit doen we door ze te rouleren over 4 verschillende plekken te weten :

De kennels achter :
kennel_achter

De kennels voor :

kennel_voor kennel_voor_clea

De kennels van binnen:

kennel_binnen_1 kennel_binnen_2

Het weiland achter:

weiland_ingang

weiland_zijkant weiland_open

 

Daarbij nemen wij onze honden regelmatig mee het bos in voor een lekkere wandeling.

Uiteraard bent u van harte welkom op bij ons een kopje koffie of thee te komen drinken en kennis te maken met ons en onze honden.

We vragen wel of u eerst even van te voren een afspraak te maken aangezien we niet altijd thuis zijn.

Translate »
Volg je ons al?