Reutjes Tsjechoslowaakse Wolfhond beschikbaar

Tja soms loopt iets niet zoals je wel zou willen en dan heb je nog 3 reutjes beschikbaar

Na een volle lijst met geinteresseerden een succelvolle dekking werd het onrustig in de wereld.

De oorlog in Oekraine brak uit, een verhuizing van Hall naar het nieuwe huis in Barchem, Letty een nieuwe knie, Veronique druk met haar baby van 4 maanden, de werkzaamheden van 2 bedrijven runnen en 2 nestjes met puppies op 25 en 27 april 2022 (de Duitse Herders 7 en de Tsjechosowaakse Wolfhond 9) hebben er voor gezorgd dat er minder aandacht naar de website en social media is gegaan.

Na de eerste mensen op de lijst te hebben gebeld werd de lijst korter maar helaas niet de wachtlijst. Mensen waren onzeker, waren net verhuisd, hadden net een boot gekocht, geen baan meer, kinderen terug in huis, hoorden niks en een aanbetaling gedaan bij een andere fokker en zo nog een paar redenen. Ach zo vaart zal het allemaal niet lopen, meestal hadden we geen klagen en waren de pupjes allemaal met 12 weken (wanneer ze bij ons het nest verlaten) wel weg. Maar deze keer niet…

En nu zijn ze er nog steeds…zijn er dan geen geinteresseerden geweest? Jazeker wel maar naderhand geen reactie meer ontvangen of ze hebben zich ingeschreven voor een volgend nestje. In de tussentijd terloops wel eens een filmpje op de FB pagina gezet maar niet echt actief. En nu zijn ze 10 maanden en mooie kerels maar hebben ze nog geen nieuw thuis. En ze doen het goed hier hoor, gee klagen. Kunnen met onze oudere honden, met reuen en teven, we trainen met ze, ze kunnen met kinderen, met katten, in huis, in de bench, in de kennel en in de ren, kunnen loslopen. Eigenlijk niks raars op aan te merken als Tsjech zijnde en erg makkelijk.

Dus nu gaan we toch de heren maar wat beter voorstelllen zodat ze ook hun perfecte plekje kunnen krijgen.

We hebben Esus, die het meest op zijn papa lijkt maar ook de moeilijkste is van de 3. Ontzettend lief maar kan goed praten en laat het weten als hij het er niet mee eens is.Is ontzettend ondeugend en pakt onder je neus alles weg en kauwt ook zo aan een tafel.

Eros is de donkerste en ontzettend lief, kan lekker rustig in huis gaan liggen, kijkt tv en is gewoon makkelijk

Eki is de kleinste, lekker ding, ontzettend lief. Heeft het alleen niet op katten en wandelt met zijn bench.

Alle 3 kunnen ze zonder problemen mee in de auto, kunnen ze ook even in blijven zitten zonder de boel te slopen als je in de winkel bent of dat ze op je voorstoel zitten. Kunnen in het losloopgebied heerlijk los lopen en hebben geen problemen met andere honden.

Voor deze heren geldt een puppyprijs die wij hanteren. Nee ze zijn niet minder waard geworden omdat ze hier langer zitten, in tegendeel. Ze hebben al zoveel geleerd, zijn zelfstandige open, vrolijke en lieve honden met een heel leven voor zich. Hebben alle entingen gehad en je kan nu kijken hoe ze soort van uit gegroeid zijn. Ze gaan dus ook niet voor minder weg. Dan blijven ze nog maar wat langer zitten 😉

Heb jij nou interesse en denk jij het perfecte baasje te zijn met genoeg tijd en geen dagelijkse 9-5 van huis weg baan? Neem dan contact met ons op! 0642114957 is de snelste en gemakkelijkste manier.

foto’s volgen maar op onze facebook pagina staan ze wel 😉

 

Translate »
Volg je ons al?