Goed thuis gezocht voor Yerah

Goed thuis gezocht voor deze knappe knuffel van 8 (8-12 -2014)jaar.

Na haar op Facebook al een paar keer naar voren te hebben gebracht merken we toch dat onze site goed wordt bezocht en niet iedereen facebook heeft. Dus Yerah hier ook maar plaatsen 😉

Ze is een enthousiaste, vrolijke en lieve teef. En ondanks haar leeftijd een ondeugd en zie je er niet aan af dat ze al 8 is.

Ze kan met reuen en vreemde honden is ook niet zozeer een probleem. Maarja en grote bek krijgen is een grote bek teruggeven.
Teven liggen haar in ons huishouden wat minder lekker, maarja hier heeft de meer concurrentie. Ze heeft jaren met een teefje samen geleefd maar die werd bij spanning (wisselen van honden of voeren) vaak wel even gepakt door haar. NIet tot vechten oid maar wel even de kop in gedrukt.

Kleine kinderen is geen probleem bij Yerah, daar is ze heel lief tegen. Hier lopen ze van 1, 5 en 7 en dat is geen probleem

Ze kan niet met katten! Althans daar gaan we maar gemakshalve van uit aangezien ze er niet mee op is gegroeid en dan ook maar niet ‘de kat op het spek binden’ zoals het gezegde.

Luchtballonnen zijn niet haar favoriet en hier blijft ze tegen blaffen. Verder is ze nergens echt bang voor. Maar er zijn minder favoriete dingen al stapt ze daar snel overheen.

Loslopen wordt niet aangeraden. Dit kan wel aan aan lange lijn. Maar het is een ondeugd en ze ontsnapt hier wel eens dan dan loopt ze niet weg mar draakt wel zeg maar.

Ze is een bench, buitenkennel en grote uitloopren gewend. Los in huis in bijzijn van kan maar ze is ondeugend en haalt graag kattekwaad uit.

Oh en ze is waaks 😉

Waarom we een goed thuis voor Yerah zoeken? Ze is altijd bij ons geweest maar we merken nu ze ouder wordt dat ze graag meer aandacht van ons wil. En we verwennen haar wel met extra rondjes bos en verwennen haar in de trimsalon maar toch is dit voor ons niet genoeg en gunnen haar een fijne oude dag met veel aandacht die ze niet met meerdere honden hoeft te delen.

Wil jij kennis maken met Yerah?
Neem dan contact op met 0642114957

Translate »
Volg je ons al?