«

»

okt 16 2017

Nu reserveren mogelijk voor aankomend nestje Tsjechoslowaakse Wolfhonden pups!

Nu reserveren mogelijk voor aankomend nestje Tsjechoslowaakse Wolfhonden pups!

Ulvy van Goverwelle is gedekt op 23-9 en 25-9

Berichtte wij in mei al dat het niet lang meer zou duren…heeft het toch nog even op zich laten wachten. Zo zie je maar de natuur is niet te dwingen.

Maar nu is het toch een feit :)! Ze is gedekt door Birgir Nanuk vom Dreiburgenblick. Hierdoor halen wij weer vers nieuw bloed naar onze kennel met mooie oude lijnen.

Wij hebben al enkele mensen op de wachtlijst staan voor een puppy wat als alles goed gaat geboren zal gaan worden in november 2017.

Heeft u interesse in een pupje uit onze kennel? Dan heeft u nu de mogelijkheid om daarvoor op de wachtlijst geplaatst te worden.
Wij hanteren een beleid voor pupkeuze aan de hand van de volgorde van aanmelden. Bent u bijvoorbeeld de 2e binnen gekomen op de lijst voor een reu dan heeft u de 2e keus voor de reutjes.

Natuurlijk willen wij wel dat de pupjes een fantastisch nieuw leven krijgen waar ze oud mogen en zullen worden!
Wij hebben altijd een gesprek vooraf of u geschikt bent voor een pupje of dat wij u aanraden om even te wachten of voor een ander ras te gaan. Better safe than sorry.

Beide ouders hebben natuurlijk een FCI/Raad van Beheer stamboom met chip en DNA certificaat. Deze zijn ook beide getest op HD, ED, DM, Dwerggroei en hebben enkele shows gelopen.

De pupjes worden ook allen gechipt, hebben een eigen DNA certificaat en krijgen natuurlijk ook een eigen stamboom!
Ze groeien op met andere honden en kinderen in huis.