«

»

apr 17 2018

Helaas, geen puppies Tsjechoslowaakse Wolfhond

Helaas, geen puppies Tsjechoslowaakse Wolfhond

Ondanks 2 dekkingen op 16 en 18 maart is Rylana toch leeg gebleven. Dit is gisteren bevestigd door een echo bij onze dierenarts.
Heel erg jammer natuurlijk mede omdat dit het 2e en laatste nestje van Rylana zou worden en ze erg mooie pupjes vererfde. Helaas is Rylana nu te oud om puppies te krijgen bij een volgende loopsheid en zal ze dus verder niet meer ingezet worden voor de fok.

Rylana zal ook niet zomaar geplaatst worden bij iemand anders, aangezien ze best wel een gevoelige hond is. Een waar niet zomaar iedereen mee om kan gaan. Maar denkt u, dit zou juist de hond voor mij zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Op dit moment hebben wij nog 3 teven van de Tsjechoslowaakse Wolfhond om een nestje mee te kunnen fokken en 2 die dit jaar nog loops moeten worden. 1 teefje zal zowiezo gedekt gaan worden tegen die tijd, maar eerst zullen de mensen die op de wachtlijst staan, voor nieuwe aanmeldingen gaan.

 

Heeft u eerder interesse in een Tsjechoslowaakse Wolfhond? Wij hebben nog een teefje van 3 jaar beschikbaar voor de verkoop. Een foto van haar zal zo snel mogelijk volgen op de site.

Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0575-563769

Rylana van Goverwelle, maart 2018